Personeel

29 sep 2017

Tijdens de personeelsreis en de laatste vrijdag voor de zomervakantie hebben we stilgestaan bij het jubileum van juf Hengst. Zij heeft geen vaste plek meer binnen één van de groepen op de Boazschool, maar werkt als invaller op de scholen in Meliskerke, Aagtekerke, Oostkapelle en Middelburg. We nemen dus niet echt afscheid van haar, al heeft ze na 25 jaar geen eigen groep meer.

Juf Van der Bas heeft wel afscheid genomen. Na haar zwangerschapsverlof komt ze niet meer terug. We willen haar hartelijk bedanken voor het werk wat ze op de Boazschool heeft gedaan en we hopen dat ze, samen met haar man en kinderen, een gezond kindje uit de handen van de Heere mag ontvangen.

Juf Peene werkt 12,5 jaar op de Boazschool, ze begon in 2005 als handwerkjuf en is inmiddels al weer jaren onderwijsassistente. We feliciteren de juf van harte met deze mijlpaal en hopen dat ze de gezondheid krijgt om nog zeker 12,5 jaar op onze school te werken.

Juf Roubos is begonnen met de studie Master Special Educational Needs (Master SEN). Deze verdiepingsstudie gaat vooral over speciale onderwijsbehoeften. We hopen dat de juf de kennis die ze opdoet in kan zetten ten bate van de kinderen op onze school.

In verband met het vertrek van meester Meijers werkt onze managementassistente Elène Wisse een aantal uren meer en zal hierdoor meer dagen per week op school aanwezig zijn.