Voorleeswedstrijd

27 okt 2017

Afgelopen dinsdagmiddag was er de voorleeswedstrijd in het kader van de christelijke kinderboekenmaand. Hieronder een impressie, geschreven door twee leerlingen uit groep 8:

Het was een gezellige en leuke middag, we hebben veel gedaan en er is veel gelachen.

Na lang juryberaad werd Norah Matthijsse uitgeroepen tot winnaar van de voorleeswedstrijd. De andere drie finalisten waren Debora Riemens, Anna de Looff en Emily Wisse, zij zaten ook dichtbij de prijs.

Norah las voor over mees Kees. Dat is een heel leuk boek en Norah kan ook heel goed voorlezen. Ze las op de goede toon voor.

De wisselbeker werd overhandigd door juf Van Blitterswijk. Bij de wisselbeker zat een hoop snoep. En alle finalisten kregen een boek. Voor de overhandiging las juf Brouwer een rupsenverhaal voor. Het ging over een leeuw die Frietje heet en die leeuw was in de school. Het verhaal begon in groep 1 en eindigde in groep 8. Iedere klas had een stukje gemaakt.

De jury bestond uit 2 moeders, 2 leerkrachten en 2 leerlingen. Ook de jury werd bedankt.

JoŽlle en Hanna