Uit de school

30 nov 2017

In deze donkere novemberdagen willen we u opnieuw graag informeren over verschillende onderwerpen die in de afgelopen maand op school hebben gespeeld.

Deze laatste weken van het kalenderjaar zijn vaak drukke weken. In de afgelopen tijd hebben de gesprekken naar aanleiding van ‘ZIEN!’ plaatsgevonden. De collega’s en de ouders hebben elkaar weer gesproken over het welbevinden van de kinderen. Een heel belangrijk onderwerp.

Ondertussen wordt er op school al weer hard gewerkt naar het aanstaande kerstfeest toe. Bij al die drukte moeten we niet vergeten aan het wonder van het kerstfeest voorbij te gaan: ‘Want een Kind is ons geboren…’. Die boodschap mag de komende weken weer aan de harten van onze kinderen worden gelegd, met het gebed of de Heere de eenvoudige Bijbelverhalen die op onze school vertelt mogen worden, wil zegenen.

Dankdag
Gisteren was het dankdag en klonk Gods Woord in de kerk. We hoorden dat het eigenlijk elke dag dankdag moet zijn: ‘Dankt God in alles’, ook voor al het werk op school: in de klas en buiten de klas.

Groepsdoorbrekende creamiddag
De groepsdoorbrekende creamiddag was een succes. Omdat het in de boekenmaand was, werd er ook gewerkt rondom dit thema. De kinderen hebben genoten.

Schoonmaak
Vorige week heeft de school weer een extra schoonmaakbeurt gekregen. Veel moeders hebben geholpen en we kunnen er weer even tegen aan met onze mooi, schone school. Iedereen heel hartelijk bedankt voor de hulp. Weet dat we dit altijd enorm waarderen.