Klassenindeling 2018-2019

31 mei 2018

We zijn blij dat we juf Carolien Bustraan hebben kunnen benoemen als groepsleerkracht in groep 1 volgend schooljaar, in de schoolkrant hoopt ze zich nader voor te stellen. Onze huidige LIO-meester Hans van Belzen zal komend schooljaar in groep 5 lesgeven.

De klassenindeling voor volgend schooljaar is bekend. Zoals u kunt zien in onderstaand schema, zullen we weer werken met 8 losse groepen. Dit zal in de toekomst per schooljaar worden bekeken.
Juf Roubos is bovenbouwcoördinator en IB’er bovenbouw, juf Minderhoud-Hoogesteger is onderbouwcoördinator en juf de Voogd IB’er onderbouw. Meester Kieviet en juf Roubos zullen eerste aanspreekpunt zijn. Wanneer wie aanwezig is zal in de schoolgids en een volgende nieuwsbrief staan.

Juf Ürün is met zwangerschapsverlof, deze week is meester van Haaften begonnen in groep 5, op maandag, donderdag en vrijdag. Juf Hengst staat op dinsdag en woensdag voor de groep.

FORMATIE 2018-2019

• Groep 1 - Juf Bustraan (ma,di); Juf Minderhoud-Hoogesteger (wo,do)
  • Groep 2 - Juf Maljaars-de Visser (ma-di) - Juf Jongman (wo-vr.mo)
  • Groep 3 - Juf Brouwer (ma, di, do) - Juf Maljaars- van Schothorst (wo, vrij)