Agenda

Het vakantierooster 2018-2019 is ook als pdf-bestand te downloaden.

Schoolfotograaf

16 mei 2018

Op 16 mei 2018 komt Flits&Fun de schoolfoto's maken.

We hebben met school gekozen voor een paars/blauwe achtergrond.

Nadat de foto's zijn gemaakt, hebben wij +/- 3 weken nodig om alles te verwerken en online te zetten. Zodra de foto's online staan ontvangt u van school de inloggegevens waarmee u op onze website kunt inloggen. Via deze website kunt u de foto's bestellen. De schoolfoto's zullen tot 16 mei 2019 te bestellen zijn. Hierna kan er niet meer ingelogd worden.

Broer/zus
Indien u een bestelling plaatst van tenminste €11,95, ontvangt u bij uw bestelling een bon voor het laten maken van een gratis broer en/of zus foto (formaat 13x18) bij ons in de kinderstudio. Deze bon is geldig t/m 16 augustus 2018 en vindt u op de pakbon bij uw bestelling.

Gezinsbon
Indien u een bestelling plaatst van tenminste €11,95 krijgt u een bon voor een fotoshoot van het hele gezin voor slechts €19,95! Hiervoor graag een afspraak maken via 0118-414081. De opnames zijn op geselecteerde zaterdagen en het aantal plaatsen is beperkt, wees er dus snel bij!

Bestellen
Indien u voor 15 juni 2018 bestelt, kunt u kiezen om de bestelling gratis naar school te laten verzenden. Deze wordt dan in week 25 naar school verstuurd. Verder kunt u kiezen om uw foto's in onze winkel in Vlissingen op te halen of thuis te laten bezorgen.

Indien u vragen heeft kunt u ons bereiken via het contactformulier op onze site. Misschien is uw vraag al eens gesteld en kunt u het antwoord terugvinden tussen de veel gestelde vragen.

We kijken ernaar uit om de foto's te gaan maken!


Terug naar het activiteitenoverzicht